Čo sa pokladá za oprávnený a neoprávnený servisný zásah? | Matrix s.r.o.

Čo sa pokladá za oprávnený a neoprávnený servisný zásah?

Za oprávnený servisný zásah sa pokladá to, keď je chyba na strane firmy MAtrix. Firma MAtrix zodpovedá za pripojenie do siete/internet v obytných blokoch po koncovku na LAN kábly. Za funkčnosť PC/Notebook/Router zodpovedá majiteľ prípojky. Úmyselné/Neúmyselné poškodenie koncovky LAN kábla, alebo samotného LAN kábla v byte klienta nespadá do oprávneného servisu! Vyresetovanie zariadenia nespadá do oprávneného servisu!

Za oprávnený servisný zásah sa pokladá to, keď je chyba na strane firmy MAtrix. Firma MAtrix zodpovedá za pripojenie do siete/internet v rodinných domoch po koncovku na Anténne. Za funkčnosť PC/Notebook/Router zodpovedá majiteľ prípojky. Úmyselné/Neúmyselné poškodenie Anténnej koncovky, alebo samotného Routra v rodinnom dome klienta nespadá do oprávneného servisu! Vyresetovanie zariadenia nespadá do oprávneného servisu!

Za neoprávnený servisný zásah sa pokladá to, keď sieť/internet MAtrix je funkčný na servisnom notebooku, ale na PC klienta nie je funkčný, alebo je spomalený. V tomto prípade sa automaticky účtuje 13.00 EUR za výjazd servisného technika. Keď si klient želá odstránenie závady servisným technikom MAtrix účtuje sa 13,00 EUR jednorázový poplatok. 13,00 EUR=odstránenie závady, výjazd servisného technika, odskúšanie funkčnosti pripojenia na PC klienta - Do sumy nie je započítaný použitý materiál.

Reklama

Reklamný panelReklamný panelReklamný panelReklamný panel

Anketa

Aké zmeny by ste uvítali pri pripojení na internet v roku 2016